Per Sant Jordi, un dels dies més bonics de l’any,  celebrem l’amor i la cultura amb les roses, els llibres, i els carrers plens d’alegria.

 

Aquest any, tot i que estarem a casa i no podrem omplir els carrers de festa, volem continuar celebrant-t’ho amb tots vosaltres. Junts des de la distància, us oferirem un Sant Jordi virtual.

 

Per responsabilitat, no realitzarem entregues el dia 23. Però us donem l’oportunitat de no perdre la tradició i poder regalar una rosa, en primera instància virtualment, i quan les condicions ho permetin, per entregar-ne una de real a aquelles persones que desitgeu.

 

Encarrega a Vuket, una rosa virtual que esdevindrà real. Farem arribar la rosa virtual a la persona que ens indiquis mitjançant un correu electrònic o un missatge de whatsapp, on hi adjuntarem un certificat de reserva d’una rosa a Vuket. Quan s’hagi normalitzat el comerç i puguem disposar de roses t’avisarem perquè puguis recollir la rosa per entregar-la tu mateix (o amb enviament a domicili).

O si ho prefereixes podràs guardar el val de descompte per bescanviar-lo el 23 de Juliol, en la celebració prevista del dia del llibre i la rosa de 2020.

 

Esperem que aquest servei adaptat us serveixi d’ajuda per mantenir simbòlicament la tradició d’aquesta festa i si necessiteu més informació o voleu aclarir dubtes escriviu-nos responent aquest mateix correu. 

 

Desitgem que estigueu bé i que ben aviat pugueu estar amb les persones que estimeu, compartint abraçades, rialles i flors. 

 

Sant Jordi ets tu!

 

Fins ben aviat.

Vuket

Clara Barceló Fité

Flors